Сандра Булок малтретирана од духови

17 јуни, 20110
00000

Оскаровката Сандра Булок моментално е во Лондон и снима филм со Џорџ Клуни. Додека не е на снимање времето го поминува решавајќи како да се ослободи од духови кои ја прогонуваат во привремениот дом каде што е моментално сместана.

Сандра го замолила продуцентот да покрене истрага во врска со овој феномен кој непрекинато ја прогонува додека е во куќата.

Бони Вент стручњак за паранормални појави, вели дека не е изненеадена од изјавите на Сандра Булок, бидејќи Лондон има долга и позната историја на свирепи убиства и хаос. Градот е полн со стари градби од над 100 години и некои духови се емотивно врзани за тие куќи.

Таа додава дека славните личности ги воочуваат духовите бидејќи живеат необичен живот, тие обично имаат отворен ум, и слободен поглед на животот, а и често го менуваат домот па затоа лесно можат да ги осетат паранормалните појави и невобичаените енергии околу нив.

Брајан Бромер член на друштвото за паранормални појави вели дека Сандра би требало веднаш да ја напушти куќата и повеќе да не се оптеретува со духови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi