Џулија Робертс ја нападнала својата сестра

17 јуни, 20110
The Metropolitan Museum Of Art Costume Institute Annual Gala - Arrivals

Џулија Робертс веќе неколку пати има изјавено дека се ужаснува од килажата на нејзината полусестра Ненси. Таа има 120 кг и не изгледа воопшто добро, изјавила Џулија. Таа неколку пати имала големи кавги со нејзината сетсра, која е продуцент и се грижи за нивната непокретна мајка. За овој проблем Џулија и јавно има проговорено.

Дека сестрите се во лоши односи, потврдува и фактот што Ненси не се појавила на роденденската заваба која Џулија ја приредила за својот син.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma