Како да станете славни?

17 јуни, 20110
Како да станете славни?

Естонската новинарка добро се снајде со овој инцидент, додека известуваше од еден фестивал, еден посетител кого таа го интервјуираше и ја извлече маицата со што и се видоа градите.  И покрај непријатното искуство таа не дозволи непристојното однесување на дечкото да ја извади од такт.

Имено инцидентот настана, кога новинарката го праша дечкото што друго треба да направи за да стане рокерка, освен да ја промени фризурата?, тогаш дечкото и ја извлече маицата.

Погледнете сами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi