Роби Вилијамс: Бог ме пронајде мене

17 јуни, 20110
robbie w

Пејачот Роби Вилијамс изјави дека се гади од сопствените изјави кои некогаш ги дал. До сега имам кажано толку многу гадости… не ми се верува. Во многу мои стихови имам испеано работи со кои денес јас не се согласувам, ќе морам да ги сменам до следната турнеја.

Особено ми е криво што своевремено кажував дека јас го пронајдов Бог, сега си велам, кој сум јас да го пронајдам Бога. Бог ме пронајде мене, изјавил Роби.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi