Сè е ремикс

22 јуни, 20110
Се è ремикс

Може ли во светот да се појават две идентични идеи од различни луѓе? Овие видеа се направени со цел да се открие потеклото на креативноста  и иновативноста. Погледнете ги интересните видеа, кои досега се појавени во 3 дела.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma