Се снима серија за Ејми Вајнхаус :)) Ок :))

17 август, 20110
Ejmi-Vajnhaus

Приказната за животот на Ејми Вајнхаус ќе биде преточена во мини телевизиска серија која веќе се подготвува. Во тек е потрагата на актерка за главната улога.

Иако серијата ќе се снима во Британија, големи пари за снимањето ќе вложат американците, а со тоа родуцентите со сигурност добро ќе заработат. Еден од проблемите при изборот на актерката, ќе биде и музичкиот талент. Актерката која ќе ја игра улогата на Ејми ќе треба добро да пее, но и одлично да глуми за да го долови тешката и проблематична психичка состојба на Ејми, во која бевме навикнати често да ја гледаме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit