Се заканувала дека ќе крене во воздух 10 авиони ако маж и не престане да работи трета смена! :)

9 ноември, 20110
010

Soraya Evette Billinge е жената која ја крена на нозе американската полиција.

И било досадно, па и се јавила на полицијата и побарала нејзиниот сопруг да не работи ноќни смени. Американката се заканувала на полицијата на аеродромот Fort Myers во Флорида, дела ќе разнесе десет авиони, бидејќи и оди на нерви работењето на нејзиниот сопруг навечер. Им рекла дека несака повеќе мажот и да работи трета смена, бидејќи се досадувала сама по дома.

Таа почнала да се заканува, откако сфатила дека нема да и помогнат.

„Океј, ќе ги разнесам, ќе разнесам 10 авиони“, рекла таа пред да ја спушти слушалката.

Потоа, полицијата дошла пред нејзината врата и ја уапсила под обвинение дека се заканувала со бомби. Од полицијата додале дека нејзиниот сопруг не работи ниту на аеродромот, ниту за полицијата на аеродромот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi