Секс на автомобил

30 јуни, 20110
seks vrz avtomobil

Автомобилот е симбол на слобода, моќ и општествен статус. Тогаш зошто да не пробате секс врз автомобил?

Првиот услов да имате секс врз автомобил е да поседувате автомобил Немојте да го правите тоа врз туѓ автомобил. Најмногу одговараат помасивните автомобили и оние од класата седани, со што е можно повеќе хоризнтално поставена хауба. Пред да се решите за секс врз автомобил, препорачливо е да го измитети исполирате автомобилот за да можете да се огледувате од него за време на одосот, а и да избегнете некога мушичка да заглави на вашиот задник. Ако сте пополнички, внимавајте каде седите и се потпирате – кога страста ќе се разгори лесно може да го извиткате металот. Од хигиенски причини во близина имајте марамче или пешкир. Внимавајте и на тоа хаубата да биде ладна. Ако автомобилот е во темна боја, металот лесно се загрева, сигурно не сакате да завршите со изгореници.

Најлесната и најпрактикуваната положба при секс врз автомобил е врз хаубата, на предниот дел од автомобилот. Жената седнува на хаубата, мажот и пристапува и тогаш забавата може да почне. Таа може да го прегрне со нозете околу неговите колкови, да легне и да ги стави нозете на неговите рамења. Оваа позиција е погодна и за полесна анална пенетрација. Автомобил со пострмна хауба не е погоден за оваа положба.

Ако имате квалитетен автомобил, качете се на браникот. Жената нека се заврти и можете да прдолжите во “кучешки стил”. Внимавајте да не го извиткате металот со колената. За храбрите и силните еве уште една можна положба. Жената нека легне врз градите, нека се држи со рацете за левата и десната страна на автомобилот, а мажот ги зема нејзините нозе и ги бвиткува околу своите колкови. Оваа позиција овозможува стимулација на Г-точката кај жената, а жената всушност го прегрнува автомобилот. Оваа положба им ја препорачуваме на сите жени кои вистински сакаат автомобили.

Секс може да имате и врз покривот на автомобилот. Со ова не се кршат никакви бариери, бидејќи сексот на покривот од автомобилот е ист како секс на било која рамна површина. Само мора да ве предупредиме, иако автомобилите изгледаат прилично издржливи, 150 килограми на покривот, на металот, концентрирани на две-три точки можат да остават траги врз автомобилот. Ако сте го позајмиле мерцедесот на тато, внимавајте кога имате секс врз покривот. Можеби е поинако со спортски автомобил. Обидете се!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Korsan taksi -

https://finandearth.com/