Селма…не нагињи се кроз прозор :) Запален гасел „пожар“ во панталоните, ама „преку прозор“ :)

26 август, 20110
85864

Не е за кого е реченo, туку за кого е печено! Се сеќавате на оваа поговорка така?

Па така овие двајца млади немаа баш среќа, посебно момчето!

Во силна желба што побргу да ја задоволи својата девојка, забрзаниот љубовник се сплетка и наместо да и падне во прегратки на саканта тој падна низ прозор!

Значи од ова треба да научите нешто: Секс на отворен прозорец, НИКАКО! 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=bjPaokPTV_E

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma