Семејството Озборн должи 1,7 милиони долари на државата

11 април, 20110
Sharon Osbourne, Ozzy Osbourne

Семејството Озборн има сериозни финансиски проблеми. Откако во јавноста излезе информацијата дека семејството Озборн на државата и должи 1,7 милиони долари, затаен данок и фактот што нивното реално шоу веќе не им носи никакви приходи повеќе од сериозна е ситуацијата во која тие се наоѓаат.

Тие заработуваа многу, но веќе две години немаат приходи од шоуто и не плаќале данок за недвижнините од 2008 година. Заради тоа би можело да загубат една од многуте куќи кои ги поседуваат.

Брендот Озборн, не им носи толку пари како порано, нивната иднина може да биде многу лоша доколку не превземат нешто, вели еден извор за британските медиуми.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi