Шерил Кол се вселува кај Вил Ај Ем

29 август, 20110
Cheryl Cole Grabs Sushi With Derek Hough

Пеачката одлучила да се пресели кај Вил Ај Ем ама од Блек ајд Пис кој воедно и е менаџер. Веќе и се смачило да живее по хотелски соби по Лос Анџелес и нејзиниот менаџер и предложил да  живее кај него. Таа видела некои интересни куќи,но се плаши да не биде осамена кога братот и мајка и нема да се в близина.

Вил и предложил да се всели кај него додека не најде куќа и дека нејзиното семејство е добредојдено. Додал како на тоа од кога би живеела кај него ќе имаат повеќе време за да работат на нејзините песни, па Шерил сфатила дека тој потег има смисла.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma