Шипманза направија свадба! Епа ај нека е со среќа:)))

24 октомври, 20110
c0

Две шимпанза се венчаа во зоолошката градина во Кина. Четиригодишниот “младоженец” Јангианг ја ожени шестгодишната “невеста” Ванксинг. Двојката шимпанза носеа колоритни облеки наместо традиционалната бела свадбена облека за специјалниот ден. Јангианг е од Гвинеја кој се досели во дивинскиот парк Хефеи, во Кина. Во 2009 Јангианг беше одбран за иден сопруг на Ванксинг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi