Шишка за под мишка

25 јули, 20110
shishkapodmishka

Љубителите и застапници на природниот изглед имаат и здружение кое ги застапува нивните ставови. Здружени од целиот свет имаат и Клуб на љубители на мишки. Од фото документацијата може да се забележи колку се горди на својот природен изглед на мишките. Останува само прашањето зошто не ги застапуваат истите ставови кога станува збор за фризурата. За онаа на главата… а како им изгледаат  останатите влакнести делови на телото, за сега не сакаме ниту да помислиме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi