Шокантни податоци: Дури 80% од луѓето сеуште се опседнати со поранешните партнери

6 мај, 20110
Girl_at_PC_2

Една неодамнешна анкета даде шокантни податоци кои велат дека дури 81% од луѓето сеуште се опседнати со поранешните партнери. Тоа не се однесува на оние кои се сами, туку и оние кои веќе отпочнале нова врска па дури и се во брак.

Тоа се должи на интернетот, пресудија научниците. Со социјалните мрежи, се нуди достапност до информациите на секого, па така и до поранешните партнери. Тоа ги тера луѓето да проверуваат што се случува со нивните поранешни партнери. Не само што тоа го прават оние кои се сами, туку и оние кои веќе се во брак, а уште се заинтересирани за поранешниот партнер.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi