ВИДЕО: Mистериозна порака со симбол кој го означува бројот 12?

11 август, 20110
nlooooooo

Симболите на полето се појавиле на 7 август, а експертите се уште не можат да потврдат дали се работи за некој вид порака, и што овој симболи би можел да претставува. За сега, едно е јасно дека овој симбол го означува бројот 12.
Што е значењето на овој симбол и дали има нешто заедничко со бројот на месеците во годината, се уште не е јасно, но сите се согласуваат дека симболот на прв поглед изгледа едноставен, но потенцијално е бесконечно комплексен.
Кружната формација е составена од 12 долги и 12 куси краци кои се разликуваат во нивната ширина и должина, а сите заедно се наоѓаат во правилен круг.

Мистериозниот симбол можете да го погледенте на видеото кое следува подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit