Што би сакале мажите да знаете

11 август, 20110
mazi i zeni

Машкиот пол смета дека многу кавги и несогласувања во врската би се избегнале доколку жените гледаат на работите од машки агол. Тие понекогаш ја избегнуваат вистината бидејќи се плашат од женската реакција, а еве што многумина од нив би сакале отворено и искрено да ви кажат:

 • Јас не сум жена – не читам мисли!
 • Тоа што почна да ми опаѓа косата не е смешно. Како би реагирала ти ако се шегувам на сметка на твојата тежина?
 • Зошто да ти повторувам дека те сакам кога веќе еднаш ти го кажав тоа?
 • За секс ќе се согласам на сè!
 • Не можам секогаш да знам што ти пречи, само кажи ми и сè ќе решиме.
 • Понекогаш имам чудни еротски мисли кои не ги сфаќам сериозно и не сакам да ги делам со тебе.
 • Никогаш нема да ти простам неверство!
 • Не се сеќавам на секој детал од нашето минато, но тоа не значи дека не те сакам.
 • Ми треба малку самотија кога сум нервозен за да не ти речам нешто што не мислам и потоа да жалам за тоа.
 • Убава ти е новата фризура, но јас повеќе сакам долга коса.
 • Ако зборуваш нежно и полека, секогаш ќе те слушам
 • Понекогаш морам да ти кажам и “не“.
 • Моите очи повеќе забележуваат други жени кога ќе ме изнервираш.
 • Ако не ме поддржуваш кога се чувствувам лошо, тогаш нема да ти се доверам зошто сум вознемирен.
 • Ако мислам дека не можам да ти погодам се чувствувам неспособен.
 • Кога разговараме за спорт, а ти се однесуваш како да умираш од досада, сети се само колку пати сум слушал за твоите другарки и распродажби.
 • Најмногу сакам кога носиш фустани и здолниншта.
 • Мразам кога ми даваш совети иако не сум ги побарал. Се чувствувам како да живеам со мајка ми!
 • Љубовта не ми е доволна, сакам и да ме почитуваш.
 • Сакам сите мажи да ми завидуваат кога излегувам со тебе.
 • Ако зборувам едно, а правам друго, следи ги моите постапки и ќе знаеш што навистина мислам.
 • Не сакам да слушам за твоите поранешни момчиња!
 • Ако не мислиш дека си убава, нема да те убедам во тоа дури и ако ти повторам илјада пати.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi