Што е поважно дебелината или ширината на пенисот?

30 јули, 20110
sexual.revolution

Сексот е интересна тема за истражување. Секогаш има нешто ново што да се прочита. Еве уште неколку факти за сексот.

Колку долго треба да трае предиграта?

Идеалната должина на предиграта е околу 20 минути. Но, на некои жени име потребно повеќе, бидејќи во тоа време го добиваат тоа што им е потребно, за разлика од нив на мажите им се доволни 5 минути.

Дали кондомот го намалува сексуалното уживање?

Не! Доколку стравувате од несакана бременост или некакви инфекции, тогаш баш напротив кондомот ќеви биде и како средство кое гарантира заштита и вие ќе може слободно да се опуштите и да уживате.

Како некои мажи може да водат љубов и по неколку пати по ред?

Тоа зависи од нивните години. Мажот во 20-те години може да има нова ерекција после 15 до 30 минути од ејакулација, а колку е мажот постар му треба повеќе време за тоа. Страста при вториот пат е помала, за разлика кај жената пак страста е уште поголема.

Што е поважно дебелина или должина на пенисот?

Сите мажи мислат дека големината на пенисот е пресуден за добар секс. Но, да ги разочараме, 86% од жените се изјасниле дека сакаат пенис со просечна должина. Што се однесува на дебелината, е тоа веќе има голема улога во уживањето. Поголемиот обем предизвикува поинтензивни чувства.

Од што најмногу се плашат мажите?

Она што од најмногу стравуваат е да не ејакулираат премногу рано. Дури 72% од мажите го имаат тој проблем.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit