Што и да е, живо и здраво да е

16 јули, 20110
Nicolas-Sarkozy

Карла Бруни за прв пат во својата бременост јавно проговоре. Таа ја потврди веќе повеќе од очигледната бременост и изјавила дека ужива во овие моменти. На прашањето од новинарите кој е полот на бебето, таа одговорила дека ни самата не знае.

Тоа воопшто не ни е важно. Сакаме само бебето да е живо и здраво, тоа е се, изјавила Карла.

Во своето интервју таа изјавила дека ужива во улогата на прва дама на Франција. Ова е многу полесна професија отколку манекенството, изјавила Карла.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi