Што има Елизабет Харли…дечко или девојка?

16 август, 20110
shanewarne_elizabethhurley

Елизабет Харли е многу лута на својот на дечко Шејн Варн. Наводно причината е неговата опсесија за тоа како изгледа. Неговото често посетување на солариум, ботокс на лице и постојаното држење диета ја уплашило 46 годишната убавицата дека нејзиниот дечко станува метросексуалец. Неговото постојано ангажирање околу изгледот изгледа ни малку не и се допаѓа на Елизабет Харли. Инаку Шејн Варн е познат крикет играч кој откако ја запознал убавата актерка престанал да игра крикет. Наводно пред да ја запознае тој ни малку не се занимавал за тоа како изгледа, но откако е во врска со Лиз, изгледот очигледно му станал опсесија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi