Што кажуваат омилените секс пози за мажите?

1 јуни, 20110
man-and-woman-in-bed

“Кучешки стил”. Оние кои ја сакаат најмногу оваа поза во дното на душата чувствуваат презир кон жените и сакаат да ги потчинуваат. Ваквиот став потекнува од несигурноста која ја чувствувате, заради лошиот изглед или лошиот имиџ кој го имате.

Мисионерска поза. Вие со сигурност не може да се наречете човек со авантуристички дух. Повеќе сакате да играте по правила. Заради тоа веројатно се имате одречено од многу животни сонови, или сте се запишале во училиште кое ви го одбрале родителите. Или со други зборови не сакате да екпериментирате и оставате другите да одлучуваат за вас. Со сигурност имате многу квалитети, но од некои причини не сакате да ги покажете. Ако вашата девојка не умре од досада со вас, тогаш сигурно ќе ве изневери.

“Родео”. Со оглед на тоа дека во оваа поза жената ги врши сите активности, вие сте човек кој се чека серирано на тацна. Вие сте миленикок на мама, за кој цел живот таа правела сè само за да бидете задоволен.

Лажица. За вас нема ништо поважно на светот отколку да бидете во врска. Цел живот вашите пријатели ве деградирле, а како последица на тоа е малата самодоверба. Единствената личност со која може да функционирате е вашата девојка. Затоа ја чувате како очи во глава.

Мачка. Сакате тантрички секс, но и сè што има врска со мистиката и духовноста. Не ви е многу важен физичкиот оргазам, вам ви е поважно духовното соединување со партнерката.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/