Што кријат жените

23 јуни, 20110
zeninaslovna

Поранешни дечковци

За многу жени ова е забранета зона. Какво им е сексуалното минато? Кога и каде бил нивниот прв пат? Со колку мажи спиеле? – сите овие прашања би можеле да предизвикаат сериозни расправии, особено ако девојката има активно минато. Тие разговори обично завршуваат со осуда и префрлање. Многу жени не можат лесно да ги заборават бившите дечковци кои во “некои” работи биле подобри од вас. Можеби понекогаш доаѓаат во искушение да им се јават, можеби и им се јавуваат, а вие не знаете.

Мастурбација

Зборуваат ли жените за мастурбација? Па не баш на мажите. Мастурбацијата е нешто што прво се поврзува со мажите. Но, не мастурбираат само мажите. Истражувањата покажуваат дека дури 70% од мажените жени, иако се задоволни со својот сексуален живот, редовно мастурбираат. Само третина од нивните мажи се свесни за тоа.

Порно филмови

Не, не се само мажите склони да гледаат порно филмови. Ги сакаат и жените. Моежеби не во иста мера, но сепак ги сакаат. Мислите дека вашата сакана не сурфа на порно сајтови понекогаш? Можеби сте од оние среќници чии девојки се толку задоволни од вашите вештини во кревет, што тоа воопшто не им треба. Но многу жени не се задоволни од својот партнер. По некое време сексот станува рутина и се губи чувството кое го прави посебен. Тогаш нашите подобри половини бараат дополнителна стимулација на интернет или наоѓаат некое ДВД со порно филмови за кое сте мислеле дека добро сте го скриле.

Гледање во други мажи

Да, се разбира, мажите се тие кои се вртат по згодни риби на улица. Но, и жените не се воопшто различни, само се посуптилни и поодмерени. Жена никогаш нема да ви признае дека некој ваш пеијател или колега и е згоден. Се разбира, тоа сериозно би можело да ја разниа вашата врска, бидејќи тоа е голем удар за егото на мажот. Затоа подобро жените и понатаму да глумат светици, а вие ништо не прашувајте бидејќи вистината понекогаш може да биде болна.

Несикреност во сексот

Многу жени од време на време не се сосем искрени кога станува збор за задоволството од сексот. Често претеруваат во фалењето на партнерот само за да не го навредат. И додека вие мислите дека сте вистински пастув во кревет, вистината може да биде сосем спротивна – најверојатно и последниот пат бил продолжение на лошо одиграните и срамни партии. Но, за мир дома… таа ќе ви рече дека било совршено.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma