Што ли разговараат?

6 јули, 20110
Што ли разговараат?

Две мачки удобно еднати на креветот, одлучија да го поминат попладнето во разговор.

Си поставуваа прашања и одговараа една со друга, барем така делува од видеото, а потоа мирно си се подготвија за спиење.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi