Што може да се направи со 100.000 чепкалки за заби?

26 април, 20110
Што може да се направи со 100.000 чепкалки за заби?

Пред 35 години скулпторот Scott Weaver почнал да работи на неговите статуетки од чепкалки за заби. Тој поминал повеќе од 3000 часа во изработка на овие дела. А употребувал само лепило и чепкалки за заби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi