Што се дереш бе брат… Пазиииии ти падна нешто! :)

24 август, 20110
naslovna-golman

Му паднаа забите не знаеме од што?? Дали поради судијата или голманов треба да си го смени забарот !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *