Што се знае да прави Путин?! Овој пат во улога на стоматолог! :)

16 ноември, 20110
p

Кампањата во Русија продолжува, а како што се очекува Владимир Путин повторно покажува што се знае да прави.

Предизборната кампања во Русија е во тек, а Путин овој пат бил во посета на Белогорд, па со гувенерот се шегувал и му рекол дека тој ќе му ги исчисти забите.

Еве како изгледало сето тоа.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi