Што жените кријат од мажите? Од кај да почнеме…

23 декември, 20110
zeni krijat

Искреноста е знак на успешен љубовен живот. Но малку е претерано да се каже дека постојат жени кои немаат тајни пред своите партнери. Што кријат жените од мажите и зошто?

Сексуални тајни на минатото: Жените најчесто кријат кога и под кои околности ја изгубиле невиноста, дали нивниот љубовен живот бил бурен, дали имале било какви здравствени проблеми поврзани со сексот. Жените сакаат да ги задржа за себе овие информации, особено ако чувствуваат дека имаат шанса за сериозна врска.

Мастурбирање: Според анкетите, околу 70 отсто од мажените жени мастурбираат и покрај фактот дека се задоволни сексуалниот живот со својот сопруг. Но само една третина од нив отворено им кажале на своите партнери дека мастурбираат. Оваа „тајна“ на жените се должи на фактот дека мастурбирањето на жените сеуште е табу тема.

Порнографија: Иако за мажите е сосема нормално да гледаат порнографија и да мастурбираат, само мал дел од жените признаваат дека гледаат порнографија, бидејќи се плашат да не бидат осудени, особено не од партнерот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma