Симсонови во ХХХ филм

13 јануари, 20110
key_art_the_simpsons

Окако повеќе од дваесет години како цртани ликови владеат на малите екрани, сега Хомер и Марџ Симсонос имаат нова улога, во играниот еротски филм. Телата на правилните глумци ќе бидат обоени во жолта боја, заради поголема веродостојност на карактерите, и затоа се предупредува дека сексот никогаш не бил толку жолт. Сепак овој филм ќе се наоѓа на рафтовите за лица постари од 18 години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma