Синот на Бранџолина ги малтретира браќата и сестрите!? Ама го воспитале..

27 август, 20110
Kids-of-Angelina-Jolie-and-Brad-Pitt

Како што пренсуваат америчките телевизии, седумгодишниот син Пакс на Анџелина и Бред, има преголема доза агресивност која не умее да ја смири. Познатиот пар веќе ангажирал тим на стручни лица, за да му помогнат во совладување на овој проблем.

Анџелина и Бред ангажирале психотерапевт за да му помогне на седумгодишниот син Пакс, во смирувањето на агресијата. На тој потег се одлучиле наводно откако го виделе како ги малтретира браќата и сестрите.

Малиот насилник наводно на пик ги има Шила и Медокс. Овој пар заедно одгледува шест деца, што нивни што посвоени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma