Синот на Schwarzenegger згрозен од она што се случува со неговото семејство

18 мај, 20110
Obama Governors

Откако актерот и поранешен калифорниски сенатор, Arnold Schwarzenegger призна дека имал врска со куќната помошмничка со која има и вонбрачно дете, се разведе од својата сопруга Maria Shriver.

Освен за куќната помошничка во јавноста излезе и информацијата дека тој се гледал и со многу други жени, а како место каде се состанувал со нив тој ја користел својата канцеларија која се наоѓа во Санта Моника.

Синот на Schwarzenegger по сите овие случувања објавил на својот профил на Twitter: “Има денови кога се чувствувам грозно, кога сакам да побегнам од се и да бидам нормален човек, но сепак го сакам моето семејство и ќе го сакам додека смртта не нè раздели”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi