Како го доживуваат губењето на невиност жените, а како мажите?

18 мај, 20110
afrodizijak 5

Американските научници спровеле една анкета која се однесувала на првиот секс, поточно на губењето на невиност. Од истражувањето тие дошле до заклучок дека мажите и жените ова искуство го доживуваат на различен начин.

По првото сексуално искуство жените чувствуваат стрес, за разлика од нив мажите уживаат целосно и кај нив расте самодовербата и егото.

Со текот на годините мажите стануваат сè по задоволни од својот изглед, од своето тело, а жените пак почнуваат да ја губат самодовербата со појавата на целулит и вишокот на килограми.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma