Сите девојки на принцот William

28 април, 20110
william

Kate може да се пофали со само две поранешни момчиња, но за разлика од неа принцот William имал неколку повеќе.

Rose Farquhar. Таа и принцот William беа заедно во 2000 година.

Rose Farquhar

Davina Duckworth-Chad. Со оваа девојка William помина само еден месец во 1999 година.

Davina Duckworth

Jessica Craig. William и Jessica беа заедно во 2001 година.

Jesicca Craig

Arabella Musgrave. William и Arabella беа заедно летото 2001 година.

Arabella

Carly Massy-Birch. Оваа врска тареше кратко, тие биле заедно есента 2001 година.

Carly Massy

Olivia Hunt. Со Olivia принцот се сретнал преку заеднички пријатели во Лондон во 2002 година.

Olivia Hunt

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi