Скок на пречки, но од зајци

29 април, 20110
Скок на пречки, но од зајци

Не е тајна дека зајците сакаат и умеат да скокаат високо. Но дека овој нивен талент ќе стане популарна занимација во многу светски семји, тоа не беше лесно да се предвиди. Зајачкото скокање на пречки стана спортска дисциплина која е измислена во Шведска. Погледнете за што се работи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi