Славните некогаш и сега

16 мај, 20110
naslovna popularni

За воља на вистината постојат фотографии кои покажуваат како изгледале некогаш славните, а како изгледаат денес. Некои од нив имаат претрпено голема трансформација, а некои од нив се речиси идентични иако поминале многу години.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi