Сличност или коинциденција?

20 април, 20110
Сличност или коинциденција?

Неверојатна сличност на прекршителот кој се бара и репортерот кој ја покрива приказната.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma