Слушнете го девојчето, ќе ве остави без текст!

26 декември, 20110
Слушнете го девојчето, ќе ве остави без текст!

Има само 4 години, а веќе има изграден став. Ова девојче е неверојатно… со својата интелегенција го збуни и воодушеви светот!

Зошто девојчињата купуваат розеви работи??? Ова е прашањето кое го поставило 4 годишното девојче обраќајќи се на проиводителите  и продавачите на играчки. Дури и апелира до сите да и помогнат да се прекине “тортурата” врз малите девојчиња кои се принудени, наместо суперхерои и други играчки  да купуваат исклучиво кукли и тоа со розова боја.

Слушнете ја, ќе ве остави без текст!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma