Содома и Гомора

16 јуни, 20110
Содома и Гомора

Овој краток филм всушност претставува извадок од материјалот и снимките од германскиот документарен филм  “Die Kinder der Toxic City” – Децата од отровниот град. Тој филм беше снимен оваа година во Гана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi