Сончев ден

6 мај, 20110
Сончев ден

Убав краток филм, направен од девет студенти по анимација. Видеово е за сите оние кои сакат драма во анимациите, се восхитуваат на добрите карактери во анимираните филмови и ја почитуваат приказната и неизвесноста.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma