Сораја и го грабна дечкото на Цеца

6 август, 20110
soraja i cvele

Сораја си најде момче. И тоа не било кој, туку поранешниот на Цеца.

Иако Сораја долго време кажува дека нема дечко, сепак нешто се случувало, но таа го криела тоа. Со Цветко, поточно Владимир Цветковиќ таа се пофалила на Facebook, каде ги објавила заедничките фотографии.

Освен Сораја, Цвеле може да се пофали со “славни” девојки, меѓу нив и Цеца, Ксенија Пајчин, Каја, Сања Папиќ…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi