Спасено живо закопано бебе во Сингапур

21 април, 20110
singapore

Новороденче кое било живо закопано неколку сантиметри под земја во Сингапур било спасено од страна на Tay Kim Sia. То слушнал звуци кои доаѓаат од кај цвеќињата, но си помислил дека се мачки скитници, но звукот на плач од бебе го навело да почне да копа по земјата. Тој бил шокиран кога открил две мали нозе кои ѕиркале од почвата. Тој повикал пријател за да дојде и да го види тоа и да му помогне да го откопаат бебето, кое било живо закопано. Tay Kim Siaи неговиот пријател веднаш повикале полиција. Бебето имала пластична врвка околу вратот, папочна врвца сеуште висела од неговиот папок, а устата и очите му биле отворени, но полни со земја. Tay Kim Sia изјавил дека бебето преживеало поради “силна волја за живот“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi