Спаси жива глава

19 април, 20110
Спаси жива глава

Неверојатна среќа го спаси овој дечко кој мирно си шеташе по тротоарот (некаде во Америка). Спретноста и брзите рефлекси го спасија од сигурна смрт.

http://www.youtube.com/watch?v=3oFzVxE2tUg&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi