Среќа е да имаш работа, платата не е важна

9 јануари, 20110
jobs

Според официјални британски истражувања, поголем број од Британците среќни ги прави имањето работа, отколку колкава им е платата. Канцеларијата за национална статистика (ONS) анализираа повеќе од 2.000 одговори на луѓе, а целата иницијатива потекнува од Дејвид Камерон, за да се измери благосостојбата на нацијата. Резултатите покажале дека, сигурната работна позиција, личното здравје и односите со блиски членови на фамилијата се на врвот на грижите за британците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi