Српско Ужичко на мајмунски начин :)))

25 октомври, 20110
majmuni

Погледнете како овие мајмуни научиле да играат коло, па би можеле да ги повикаме на некоја веселба… Сигурно знаат да приредат одлична забава!:))))

http://www.youtube.com/watch?v=ddtS_lm2Oxw&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi