Стивен Тајлер на дрога потрошил 20 милиони долари

3 мај, 20110
steven2006

На промоцијата на автобиографијата “Дали ви пречи буката во мојата глава?“, Стивен Тајлер изјавил дека дрогата завземала главно место во неговиот живот и дека се дрогирал  во текот на настапите со својот бенд. “Потрошив 20 милиони долари на дрога. Го исшмркав своето Порше, авионот, куќата. Потрошив милиони на дрога, алкохол и на својата изгубеност.“ Сфатил дека има голем проблем откако син му еден ден му кажал дека се плаши за неговиот живот. Веднаш потоа тој заминал на лечење. “Не сакам никогаш повеќе да бидам лош пример“, изјавил познатиот пејач.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma