Сузан Бојл ја одбра Глен Клоуз за својот филм

22 февруари, 20110
glenn close

Сузан Бојл својот живот ќе го прераскаже во една филмска приказна. Планирано било да се снима мјузикл за Бојл, но сепак на крајот продуцентот одлучил да се снима филм за патот по кој чекореше Бојл за да стигне до ова што е денес.
Шкотската домаќинка, за жена која ќе ја има нејзината улога, ја одбрала актерката Глен Клоуз, која ја фасцинирала со улогата во филмот Фатална привлечност. Глен, понудата ја прифатила со задоволство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma