Светот во многу чекори

6 мај, 20110
Светот во многу чекори

Takayuki Akachi ја земал својата камера и тргнал во прошетка низ светот. Тој снимил уникатни ситуации и чекори на луѓето од различни земји. Уживајте во глетката светот во многу чекори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi