Тајната е во модните детали со јаки бои

4 април, 20110
colors

Модните додатоци во јаки бои се најдобар начин да бидете во тренд. Оваа пролет, модните трендови наложуваат носење на додатоци кои се со интезивни бои. Така што, доколку излезете во едноставна комбинација и додатоци во интезивни бои ќе изгледате пристојно за дневните прошетки.

Важно е да се напомене дека при носењето на овие додатоци во јаки бои треба да внимавате на бојата на вашата гардероба да е компементарна со нив.

Доколку се одлучите за варијантата да носите облека со јаки и воочливи бои тогаш вашите чевли нека бидат со боја на кожа, која инаку е тренд оваа сезона.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi