Технолошки иновации во следните 5 години

2 февруари, 20110
161966954

ИБМ ја објави годишната листа 5 за 5, поточно пет нови супер технолошки достигнувања и иновации кои се очекуваат да се појават во наредните пет години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi