Tom Cruise го претепал колегата Rob Lowe

17 мај, 20110
tom-cruise79

Tom Cruise се наоѓа во години кога често знае да избувне, но и во младоста не бил нешто подобар. Неговиот колега Rob Lowe, проговорел за една случка по многу години.

Станува збор за случка која се случила уште во 1983 година, за време на снимањето на заедничкиот филм “The Outsiders”, кога Rob не сакајќи го удрил Tom. Но, уште пред да стигне да му се извини тој почнал да го тепа. Не можеле да се раздвојат, при што морале да се приклучат луѓето од страна за да помогнат да престане тепачката.

Tom е луд кога станува збор за натпреварување, тогаш исклучува и прави и невозможно, зато аго сакам токму заради тоа што е таков, изјавил Rob.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma