Топ 10 фотографии од немирите во Англија – август 2011

11 август, 20110

Погледнете како се уништуваше се, за време на немирите во Лондон и другите градови во Англија. Запалени згради, автомобили, продавници… погледнете како изгледале некои градби пред и по немирите!

Главната шопинг област во Тотенхем – пред немирите

Главната шопинг област во Тотенхем – за време на немирите

Главната шопинг област во Тотенхем – по немирите

 

Продавница во Тотенхем пред и по немирите

 

Продавница пред и по немирите

 

Зграда во пламен за време на немирите во Лондон

 

Запалени автомобили на улиците низ Лондон

 

Комплетно изгорена зграда во во Лондон

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi