Топ 10 најдобри брендови во светот

1 август, 20110

Доколку барате на интернет кои се најдобрите брендови во Светот сигурно ќе наидете на следниве компании: Cocа-colа, Microsoft, IBM, General Electric, Intel, Nokia, Disney, Мc Donald’s и др. Сите тие се многу добри и успешни компании, но нашиот избор на топ 10 брендови ќе го направиме земајќи ги во предвид нивната долговечност, традиција креативност и иновација. Брендови кои влијаеле и влијаат врз културните промени во светот. Погледете го изборот:

10. Coca-Cola

9. Disney

8. Whole Foods Market

7. Nintendo

6. BMW

5. Starbucks

4. Target

3. Nike

2. Apple

1. Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit